Erkek ve kadın kıyafetleri arasındaki farklar
Tasarım: erkeklerin resmi olmayan ve resmi kıyafetleri, fantezi dünyasından ilham alan çeşitli tasarımlara giren kadın meslektaşlarına kıyasla genellikle ayıktır. Kadınlar erkeklerden daha narin oldukları için kıyafetleri de tasarım açısından bunu yansıtıyor. Kadın kıyafetleri, kadınlardan daha gösterişli kılan periden ilham alan aksesuarlar, kürkler, pullar ve daha fazlasını içerebilir.
Baskılar: feminen baskılar, hemen hemen her türlü parlak ve çekici renklerin kullanımıyla çiçek ve feminen ilhamlara doğru hareket eder. Erkek elbiseleri bulanık baskıları yansıtırken, kadın kıyafetleri günleri aydınlatan daha hafif ve daha teşvik edici renkler gösterir. En popüler bayan renkleri pembe, mor ve sarı ve turuncu gibi parlak renklerin çeşitli tonlarını içerir.
Parçaların sayısı: Erkek kıyafeti genellikle özel iş elbisesi olan paçalı don haricinde iki parçaya ayrılır. Yani kot pantolon, pantolon vb. İçerebilen pantolon ve gömlekler, tişörtler, tişörtler, uzun kollu ve kısa kollu gömlekler ve polo gömlekleri ile desteklenir. Kadın giyim numaraları belli bir miktarla sınırlı değildir, tek parça elbiseler, iki parça etek ve bluz, kısa üç parça etek, gömlek ve tozluklar, hatta eşarp gibi aksesuarlar da dahil olmak üzere mümkün olduğunca fazla parça giyebilirler.
Geleneksel kültürler, Müslümanlar için peçe, rahibeler için özel üniforma ve diğerleri gibi kadınlar için daha fazla kıyafet gerektirebilir.
Bununla birlikte, bazı giysiler ve aksesuarlar unisex olarak gelebilir, bu da erkekler ve kadınlar için eşit derecede uygun oldukları anlamına gelir ve bu da herkes için kolaylaşır. Bu, özellikle şehir kıyafetleri ve hip hop gibi bazı giyim türlerinde, vintage stilleri ve sokak giyme tutkularında, özellikle ünlülerden ilham alanlarda yaygındır. Bu aynı zamanda şapka, şapka, güneş gözlüğü, bandana ve benzeri kıyafetler için de geçerlidir.
iç giyim